Un camion plin cu ser fiziologic s-a răsturnat pe Autostrada A1, între...

Un camion plin cu ser fiziologic s-a răsturnat pe Autostrada A1, între Timișoara și Lugoj. Au fost impuse restricții de trafic FOTO UPDATE Anunțul de ultimă oră al DRDP

0
DISTRIBUIȚI

Circulație dată peste cap, în această dimineață, pe Autostrada A1 Timișoara – Lugoj, în urma unui accident rutier. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, un camion încărcat cu ser fiziologic a lovit un parapet marginal și s-a răsturnat în șanț, pe partea dreaptă a autostrăzii, în apropiere de localitatea Recaș, după ce șoferul a adormit la volan.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă cu șase subofițeri, precum și o ambulanță SMURD. Șoferul a suferit răni ușoare.

La fața locului au intervenit și echipaje care lucrează la ridicarea TIR-ului răsturnat. În urma accidentului, circulația pe Autostrada A1, pe sensul spre Lugoj se desfășoară cu restricții. Astfel, circulația se desfășoară doar pe banda a doua, banda de urgență și prima bandă fiind închise. Se estimează reluarea circulației în condiții normale în jurul orei 10.40, informează DRDP Timișoara.

UPDATE Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara informează că procedurile de ridicare a TIR-ului necesită intervenții mai ample, motiv pentru care restricțiile se pot menține pe parcursul întregii zile.


Șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență.

Foto: Info Trafic Jud. Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.