UVT Agroland se întărește și din Franța. Echipa de volei feminin timișoreană...

UVT Agroland se întărește și din Franța. Echipa de volei feminin timișoreană a readus în A1 o extremă născută la Belgrad

0
DISTRIBUIȚI
Katarina Jovanovic. sursa foto: volei-timisoara.ro

UVT Agroland Timișoara a anunțat astăzi a doua mutare a verii. Katarina Jovanović revine în țară după ce a mai evoluat în prima ligă inclusiv pentru CSM Lugoj. Extrema născută în Serbia are și câteva experiențe în campionatul francez, ultima dată fiind jucătoarea grupării Volley Ball Romans.

Jovanović (27 de ani), măsoară 1,87 metri și a început voleiul la Steaua Roșie. Prima dată în România a evoluat pentru Medicina Tg. Mureș (2011-12). În ediția următoare a fost la Lugoj, chiar sub comanda lui Bogdan Paul. Minchanka Minsk (Belarus) a fost următoarea ”oprire”, cu această echipă a atins optimile Cupei Challenge în finala campionatului.


A mai evoluat apoi în Franța, la Amiens Longueau Métropole, Penicilina Iași (2015-2016) și Dinamo București (2016-2017). La Timișoara vine după un nou sezon în Hexagon, la Volley Ball Romans.

”Nu pot să descriu sentimentul pe care îl am. Sunt foarte bucuroasă că mă întorc în România. Pentru mine este foarte important să știu cu cine lucrez la un club. Îl cunosc pe Bogdan Paul foarte bine. În opinia mea, este unul dintre cei mai buni antrenori pe care îi are România. Sunt norocoasă că am șansa să lucrez din nou cu el. Știu la ce să mă aștept, disciplină și multă muncă, dar la final rezultatul va fi vizibil. De asemenea, sunt bucuroasă că voi juca alături de câteva foste colege. Sunt nerăbdătoare să le întâlnesc din nou. Am ales Timișoara și pentru că este aproape de Belgrad. Voi fi foarte aproape de casă, și este minunat că familia va avea șansa să vină să mă vadă la câteva meciuri… Vin la Timișoara să ajut echipa cu experiența mea. Știu că Bogdan va forma o formație combativă, iar noi vom lupta pentru fiecare punct, vă garantez. Campionatul devine din ce în ce mai puternic și sper că vom fi capabile să ne arătăm potențialul. Mă bucur și pentru oportunitatea de a evolua din nou în Cupa Challenge. Pas cu pas vom reuși rezultate bune”, a declarat Katarina Jovanović.

Sârboaica e doar ce-a de-a treia componentă străină a celor de la ”Agro”, după Andrea Lakovic și Sophie Godfrey, plecate între timp. Ieri, echipa de pe Bega a anunțat și transferul Roxanei Iancu, de la Medicina, prima mutare pentru ediția 2018-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.