Vânătoarea de studenți. Oferta UVT pentru tinerii din afara Timișoarei

Vânătoarea de studenți. Oferta UVT pentru tinerii din afara Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest Timişoara „trage” tare în căutarea de noi studenţi şi în această sesiune de admitere. După ce a deschis în mai multe oraşe din zona de interes centre locale de înscriere la admitere, instituţia de învăţământ superior bănăţeană alocă celor interesaţi de înscriere camere pentru cazare în perioada în care îşi depun dosarele de admitere la una din facultăţile din cadrul UVT. Durata maximă a „sejurului” e de trei zile, iar tinerii vor primi un loc gratis în unul dintre căminele studenţeşti ale insitituţiei.

Absolvenții de liceu care se înscriu la Universitatea de Vest din Timișoara în cadrul sesiunii de admitere 2018 pot solicita alocarea unui loc gratuit de cazare pentru o perioadă de trei zile.


Instituția oferă această facilitate pe toată perioada admiterii la ciclul licență, în sesiunea iulie 2018. În acest sens, cei interesați vor depune o cerere în momentul înscrierii la facultate. Cazările se vor face în căminul C15, iar perioada pentru care se face solicitarea nu trebuie să depășească trei zile. În momentul înscrierii, după depunerea cererii, candidații vor primi un aviz din partea comisiei de admitere și vor fi îndrumați mai departe.

„UVT este consecventă și aplică și în cadrul admiterii din 2018 această facilitate. Știm cât de greu și costisitor poate fi să te descurci într-un oraș mare. Considerăm că este o măsură de bun-simț. Ea face parte dintr-un pachet mai larg, gândit a-i sprijini pe candidați. Aceștia trebuie să știe că se pot baza pe noi încă de la primul contact cu Universitatea”, a declarat rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen  Pirtea, în cadrul unui comunicat de presă emis astăzi.

Admiterea la Universitatea de Vest din Timișoara este programată pentru perioada 2 iulie-29 iulie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.