Vis împlinit pentru principalul remarcat de la FC Ripensia. Golgheterul N’Diaye Mediop...

Vis împlinit pentru principalul remarcat de la FC Ripensia. Golgheterul N’Diaye Mediop va juca în Liga I

0
DISTRIBUIȚI
Mediop, alături de Sorin Boiangu. Foto: Facebook

Senegalezul N’Diaye Mediop va juca în sfârșit în elită după ce s-a remarcat sezon de sezon în ligile inferioare. Golgheterul Ripensiei la revenirea în Liga a II-a a semnat cu nou promovata Dunărea Călărași și va evolua sub comanda bănățeanului Dan Alexa.


Tehnicianul ”campioanei B-ului” și-a arătat intenția încă din primăvară de a transfera jucători de la ”Ripi”.

Pe lângă Mediop, vizați de ”Chirurg” au mai fost Andrei Dumiter și Adrian Ungureanu. Mediop a înscris 19 goluri în 35 de partide pentru timișoreni în B. El evolua la roș-galbeni încă din Liga a IV-a, sosind de la colega de eșalon de atunci ACS Ghiroda.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a fost și pe lista altor grupări de Liga I în ultimul timp, inclusiv ACS Poli. Dar de fiecare dată gruparea timișoreană a ezitat să-l aducă, de multe ori celelalte piste alese au dezamăgit.

Directorul sportiv al Dunării, Sorin Boiangiu, a venit special la sediul clubului Ripensiei pentru a parafa înțelegerea cu atacantul dorit în Liga I. ”Pentru toate golurile marcate în poarta adversarilor, dar și pentru munca depusă în acești patru ani, îi mulțumim. Îi urăm multă baftă și îi dorim să înscrie cel puțin la fel de multe goluri la noua sa formație! Bon chance Mediop!”, a fost mesajul Ripensiei pentru senegalez.

175.000 de euro e valoarea de piață a lui Mediop conform site-ului de specialitate transfermarkt.de.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.