The Weekend Bandits dă startul sezonului de evenimente în spațiul de tolăneală...

The Weekend Bandits dă startul sezonului de evenimente în spațiul de tolăneală urbană, Șura VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația The Weekend Bandits, una din cele mai „fresh“ trupe din Timișoara, dă startul sezonului de evenimente în spațiul cu tolăneală urbană, Șura, cu un concert care va avea loc sâmbătă 16 iunie, de la ora 21.

„Programul de vară de la Șura include party-uri tematice cu DJ în fiecare joi și vineri, unde alături de tolăneală veți fi serviți cu o selecție de hituri din arii variate de stiluri cum ar fi pop, clasic rock, hip – hop și reggae. În fiecare sâmbătă ne propunem să aducem în fața celor care ne calcă pragul concerte live. Pentru că alături de mirificul spațiu din Șura merge bine să asculți artiștii tăi preferați. Și pentru că duminica este o altă zi de odihnă, ne propunem ca în această zi să punem accentul pe evenimente din zona culturală. Pentru această vară avem programate reprezentații de teatru, spectacole de stand up comedy, prezentări de modă și lansări de carte.


Nu i-am uitat nici pe cei mici, astfel încât vara anului 2018 va aduce în generosul spațiu de la Șura evenimente dedicate micuților“, au transmis organizatorii evenimentelor.

Primul concert al formaţiei The Wekend Bandits a avut loc la sfârșitul lunii martie, trupa fiind noua față a celor de la The Weekend Band. Recent, formația a susținut un recital și în cadrul primei ediții a Embargo Fest, eveniment care a avut loc la Dudeștii Vechi. Alături de solistul Răzvan Munteanu, în Weekend Bandits se regăsesc un indian, un american şi alţi doi muzicieni autohtoni. Născut în oraşul indian Bangalore, Benson Joel este o figură binecunoscută a concertelor din Timişoara. Clăparul Francis B Mozes s-a născut în 6 martie 1988 în Stockholm şi a crescut în Minneapolis. Şi-a început cariera muzicală la saxofon într-o trupă de liceeni şi a trecut la pian pentru a face parte dintr-o trupă de gypsy jazz. Basistul Mihai Toma este născut în 1984 şi este un inginer de sunet care are plăcerea de a mai şi face zgomot, nu doar să-l susţină într-ale desfăşurării judicioase, iar tobarul Alexandru Munteanu este născut în 1988, la Târgu Jiu.

Biletele pentru concertul formației The Weekend Bandits costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.