Zeci de saci cu gunoi, adunați de polițiștii locali de pe malurile...

Zeci de saci cu gunoi, adunați de polițiștii locali de pe malurile Begăi

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1946757626">

Malurile Begăi sunt pline de gunoaie, aruncate de cei care sunt certați cu bunul simț. În doar câteva ore, în această dimineață, polițiștii locali au reușit să strângă 45 de saci cu deșeuri. Acțiunea de ecologizare pe malurile canalului Bega a fost organizată de la Podul Muncii din zona Iosefin și până la Solventul.

“Polițiștii locali din cadrul Biroului Patrulare Navală, împreună cu reprezentanți ai Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara, au efectuat în această dimineață, încă de la primele ore, o nouă acțiune de ecologizare pe malurile Canalului Bega, ca urmare a constatărilor efectuate de polițiștii locali care patrulează cu șalupa pe Bega. S-a acționat de la Podul Muncii din zona Iosefin și până la Solventul, fiind adunați 45 de saci cu gunoaie, urmând ca aceștia să fie colectați de societatea de salubrizare a orașului. Deșeurile au fost adunate atât de pe malurile Begăi cât și de pe luciul de apă, astfel încât să confere zonei un aspect plăcut și civilizat. De reținut că și de această dată polițiștii locali care au participat la acțiune au fost cei aflați în timpul liber”, transmite, astăzi, Poliția Locală Timișoara.

Astfel de acțiuni de ecologizare au fost organizate de polițiștii locali și anul trecut în lunile aprilie, iulie și septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.