Accident grav în Timiș. Un bărbat a murit, după ce a fost...

Accident grav în Timiș. Un bărbat a murit, după ce a fost aruncat câțiva metri din mașină

0
DISTRIBUIȚI

Accident grav în Timiş, pe DN6, în această dimineaţă. Un tânăr în vârstă de 30 de ani şi-a pierdut viaţa în trafic, în timp ce se îndrepta înspre locul de muncă.

Bărbatul circula dinspre Lugoj înspre Caransebeş.


În apropierea localităţii Lugojel a încercat să depăşească un alt autoturism, însă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat de mai multe ori în decor, maşina ajungând la câţiva metri distanţă de şosea. Corpul bărbatului a ieşit din afara autoturismului, iar rănile pe care le-a avut i-au fost fatale. Medicii care au ajuns la faţa locului au putut doar constata decesul. Din partea Subunităţii de Pompieri Lugoj s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi patru subofiţeri.

„Un bărbat de 30 de ani a condus un autoturism pe DN6, din direcţia Lugoj înspre Caransebeş, iar la kilometrul 489+500 a efectuat o manevră de depăşire, moment în care a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin dreapta sensului său de mers şi s-a răsturnat în decor. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 30 de ani”, a declarat Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiş, pentru PRESSALERT.ro.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.