Accident în vestul țării. Două persoane rănite, mașini distruse FOTO

Accident în vestul țării. Două persoane rănite, mașini distruse FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Două autovehicule s-au făcut praf azi-noapte, după o coliziune puternică. Incidentul a avut loc în Arad, la intersecţia străzilor Dorobanţilor cu Andrei Şaguna.

Conform aradon.ro, vina o poartă un şofer polonez, care nu a respectat indicatorului rutier „oprire”. În urma tamponului, ambele autoturisme au fost proiectate în clădirea care se află în apropierea Poliţiei Rutiere Arad. Ambii şoferi au fost răniţi uşor. Tânărul de 18 ani din Polonia, care se afla la volanul autoutilitarei implicate în incident, nu consumase băuturi alcoolice.

Azi-noapte, în jurul orei 00.30, un tânăr de 18 ani, cetățean polonez, a condus o autoutilitară pe strada Dorobanți, iar la intersecția cu strada Andrei Șaguna nu a respectat semnificația indicatorului rutier ”oprire”, pătrunzând in intersecție, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa dinspre Piața Spitalului, condus de o tânăra de 24 de ani, din Arad.


În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad, conform sursei citate anterior.

Sursă foto: Facebook / Radar Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.