Accident în vestul țării. O fetiță de 10 ani și un bebeluș...

Accident în vestul țării. O fetiță de 10 ani și un bebeluș de 8 luni, răniți după o coliziune între trei mașini FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Doi copii au fost răniți și trei mașini au fost avariate în urma unui accident rutier care s-a produs, noaptea trecută, într-o intersecție din Arad. Victimele sunt în afara oricărui pericol, însă autoritățile își pun semne de întrebare cu privire la semnalizarea de la intersecția străzilor Andrei Șaguna și Liviu Rebreanu, pentru că, aici, accidentele se țin lanț.

Potrivit aradon.ro, o femeie de 34 de ani conducea o mașină pe strada Liviu Rebreanu, la intersecția cu Andrei Șaguna, nu a respectat indicatoarele și a fost acroșată din dreapta de o mașină condusă de un bărbat de 33 de ani.


Autoturismul femeii a fost proiectat în alte două mașini, conduse, respectiv, de o femeie și un bărbat.

În urma impactului, au fost răniți un bebeluș de 8 luni și o fetiță de 10 ani. La locul accidentului au sosit un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, de tip B2, care au preluat cele două victime. Ambele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad pentru investigații suplimentare. „Copiii nu au suferit răni, dar au fost transportați pentru verificări la Spitalul Județean, impactul fiind mai mult psihic”, a precizat dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, pentru sursa citată.

Potrivit unor informații ale aradon.ro, IPJ Arad a sesizat Primăria Arad cu privire la semnalizarea necorespunzătoare a acestei intersecții, unde, în ultima lună, au fost mai multe accidente. În plus, din cei patru stâlpi amplasați la colțuri, doar unul mai este în picioare.

Foto: specialarad.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.