Accident violent în Banat. Un teribilist de 19 ani s-a dat peste...

Accident violent în Banat. Un teribilist de 19 ani s-a dat peste cap cu BMW-ul. Ce au mai descoperit polițiștii despre șofer

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 19 ani, din orașul cărășean Oțelu Roșu, a provocat un accident serios, ieri, în urma căruia a ajuns să fie cercetat pentru vătămare corporală din culpă, fuga de la locul accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului.

„Un tânăr de 19 ani domiciliat în Oţelu Roşu, care se deplasa pe DN6, dinspre Caransebeş către Orşova, în zona localităţiI Cornea, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil umed şi ploaie abundentă şi a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, ieşind în afara părţii carosabile, unde a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat.


Nici şoferul şi nici pasagerul, un tânăr de aceeaşi vârstă, tot din Oţelu Roşu, nu au purtat centura de siguranţă, dar au suferit doar răni uşoare”, a transmis Dinu Nicorici, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, citat de caransebes.ro.

Cei doi au rămas internaţi la Spitalul Municipal Caransebeş. Oamenii legii prezenţi la faţa locului au constatat că tânărul a părăsit locul în care a avut loc accidentul, fiind identificat ulterior.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.