Accident violent pe unul dintre cele mai circulate drumuri din vest. Două...

Accident violent pe unul dintre cele mai circulate drumuri din vest. Două mașini s-au izbit, șapte oameni au fost răniți FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier violent a avut loc, în această dimineață, pe unul dintre cele mai circulate drumuri din țară, DN7 Deva – Arad. Șapte persoane, printre care și doi copii, au fost rănite.

Potrivit zhd.ro, două autoturisme s-au ciocnit, în zona localității Leșnic de pe Drumul Național 7 Deva – Arad, iar în urma impactului au fost șapte victime: cinci adulți și doi copii, răniți.


„Pompierii salvatori ai Secției Ilia și Detașamentului Deva au ajuns la locul accidentului și au constatat că răniții prezentau politraumatisme în urma accidentului, dar erau toți conștienți. Trei dintre ei au rămas blocați în mașini fiind scoși de echipele de descarcerare. Ei au fost preluați de echipajele medicale și transportați la UPU Deva. Victimele au vârste cuprinse între 8 și 62 de ani”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara, conform sursei citate. Printre răniți se află o fată de opt ani și una de 13 ani.

„Un autoturism înmatriculat în Austria, care circula pe direcția de mers Arad -Deva, a intrat pe contrasens, depășind linia continuă și intrând in coliziune frontala cu un alt autoturism înmatriculat în Germania, care circula regulamentar din direcție opusă, respectiv Deva-Arad”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara, pentru zhd.ro.

Circulația pe DN 7 a fost blocată pe ambele sensuri.

Foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.