Accident violent în vestul țării. Cinci victime şi un autoturism distrus de...

Accident violent în vestul țării. Cinci victime şi un autoturism distrus de flăcări, în urma coliziunii frontale dintre două maşini FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1901769784">

Cinci persoane au fost rănite şi un autoturism a fost cuprins de flăcări, fiind distrus în totalitate, după ce două maşini s-au tamponat pe DN7, în această dimineață, în judeţul Hunedoara.

Conform hunedoaralibera.ro, accidentul s-a produs în jurul orei 8.30, atunci când, un bărbat care se îndrepta dinspre Deva înspre Arad a pătruns pe contrasens, angrenându-se într-o depăşire neregulamentară, iar ca urmare a intrat în coliziune cu o maşină ce se deplasa regulamentar. În urma impactului frontal au rezultat cinci victime.

Şoferul care a produs accidentul şi un pasager, ambii tineri, în vârstă de 18 şi 19 ani, respectiv, iar în celălalt mijloc de transport se aflau o femeie de 42 de ani şi doi minori, de 7 şi 17 ani. Autoturismul distrus de flăcări este cel care în care se afla şoferul ce se face vinovat.

Traficul rutier a fost blocat în totalitate, fiind reluat după aproximativ o oră şi jumătate, în jurul orei 10.00.

Sursă foto: hunedoaralibera.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.