ACS Poli a anunțat al patrulea transfer al verii. Echipa pregătită de...

ACS Poli a anunțat al patrulea transfer al verii. Echipa pregătită de Ionel Ganea a luat un fundaș de la Sepsi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ACS Poli / Facebook

ACS Poli a mai făcut un transfer înainte de plecarea echipei în cantonament. Unul dintre ultimii jucători testați de Ionel Ganea a semnat pe doi ani de zile.


E vorba de fundașul stânga Florin Dumbravă, care a evoluat în sezonul trecut pentru Sepsi Sf. Gheorghe.

Dumbravă (23 de ani) a fost folosit de Ganea în ultimul joc amical al lui ACS Poli (7-0 cu Electrometal/Galaxy) Bănățenii i-au mai avut atunci la capitolul noutăți pe Mihnea Vlad (Dinamo), Bogdan Varodi (Botoșani) și Cezar Bosânceanu (ex-Foresta). Jucători asupra cărora se va lua o decizie până la plecarea în stagiul centralizat.

Florin Dumbravă a evoluat în campionatul trecut pentru Sepsi, dar a făcut-o doar în prima parte a sezonului, atunci când a evoluat în zece partide de Liga I plus un meci în Cupa României, cu Craiova (0-2). Jucătorul originar din Brașov a mai jucat pentru FC Brașov și Unirea Tărlungeni. El acoperă un post pe care în ultima perioadă au fost încercați mai mulți jucători, cel de fundaș stânga.

Timișorenii pleacă mâine la Poiana Brașov, pentru un stagiu centralizat de zece zile. Ceilalți jucători transferați până acum sunt: Andrej Mrkela, Igor Basic și Dorin Codrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.