ACS Poli continuă să ruleze jucători în probe. O nouă victorie într-un...

ACS Poli continuă să ruleze jucători în probe. O nouă victorie într-un joc ușor înainte de cantonament GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli a început al doilea joc de pregătire pe ploaie și cu multe nume noi mai puțin cunoscute. Adversarul a fost din nou modest, de această dată Electrometal (ACS Galaxy) Timișoara, echipă din Municipiu întărită și ea pe parcurs cu nume din tabăra gazdelor. 7-0 a fost scorul pentru formația pregătită de Ionel Ganea.

Patru nume total noi au apărut la gazde astăzi. Ganea îi mai testează pe Mihnea Vlad (închizător, 18 ani, Dinamo), ultima dată la Oțelul Galați, Florin Dumbravă (fundaș stânga, 23 ani, Sepsi), Cezar Bosânceanu (mijlocaș, 20 ani, ex-Foresta) și Bogdan Varodi (mijlocaș stânga, 21 de ani, FC Botoșani), ultima dată la Sănătatea Cluj. S-a renunțat între timp și la Mădălin Mureșan, aflat la început în pregătiri, în timp ce Cătălin Doman, deși a revenit la Timișoara, se antrenează separat, neajungând la un acord cu conducerea. Au lipsit motivat Oprea, care făcea alergări ușoare, și Motreanu (cauze medicale).

Adversarul de astăzi a fost întărit cu nume precum Paul Burtic, Alin Crișanov, Adrian Ganea și Cristian Daminuță, care așteaptă concretizarea unor oferte din Serie C italiană sau din eșalonul nostru secund. Iar în partea secundă la Electrometal/Galaxy au evoluat și câțiva jucători de la ACS Poli, precum Mario Contra – David Pop și Cristian Pădurariu, dar și Nicolae Jula (mijlocaș, 20 de ani), în probe la ACS Poli de la Reșița.

Pe teren lucrurile au decurs așa cum era de așteptat. În ciuda bălților prima reușită a fost și cea mai frumoasă. În minutul 12 ultima achiziție Dorin Codrea învingându-l pe Burtic cu un șut la vinclu din afara careului. Haruț a făcut 2-0 cinci minute mai târziu cu o reluare din interiorul careului iar Drăghici a transformat un penalty obținute de Velcotă în minutul 28, pentru 3-0. Același atacant a majorat scorul peste doar două minute, simplu, la o nouă centrarea bărbierită de defensiva vecinilor. Iar la pauză era 5-0 după reușita 2 a lui Haruț. La zece minute de la relure Ikonh Yuh s-a bucurat de un gol marcat cu capul și cu ajutorul pământului iar scorul a fost închis cu zece minute înainte de final de Bîrnoi, cu o finalizare din apropiere.

La ACS Poli continuă politică ”fără vorbe”, anunțându-se o conferință de presă abia înaintea plecării echipei în cantonament, eveniment care se va produce marți. În mare parte lotul care va fi deplasat la Poiana Brașov va fi și cel cu care se va începe sezonul de Liga a II-a. Reamintim că în primul joc al verii ACS Poli a învins o altă formație de Liga a VI-a care a primit de asemenea ”întăriri”, FC Chișoda, sâmbăta trecută scorul a fost 6-2 pentru formația din ligile superioare.

Colaborare cu Giarmata

Mai mulți tineri care nu intră în vederile lui Ionel Ganea vor ajunge la divizionara C Millenium Giarmata.


Printre aceștia ar putea fi și Raul Cochințu. Înțelegerea e făcută în contul cedării lui Dorin Codrea la ACS Poli.

UPDATE Popovici nu a semnat

O altă absență azi a fost cea a atacantului Alex Popovici. Acesta nu a semnat un nou contract diminuat cu clubul și, la fel ca Doman, se pregătește deocamdată separat.

ACS Poli: Curileac – Savin, Alin Mutu, Melinte, Podină – Artean – Mrkela, D. Codrea, Haruț, Velcotă – Drăghici (repriza I). Smaranda – Străuț, Basic, Bocșan, Dumbravă (ex-Sepsi) – Ikong Yuh, Mihnea (ex-Dinamo) – D. Filip, Bîrnoi, Varodi (ex-Sănătatea Cluj) – Golda (repriza a II-a). A mai intrat: Bosânceanu (ex-Foresta Suceava).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.