ACS Poli a încheiat stagiul montan cu un nou succes. Clubul a...

ACS Poli a încheiat stagiul montan cu un nou succes. Clubul a confirmat transferul lui Andrei Artean în Liga I

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ACS Poli / Facebook

ACS Poli a încheiat cantonamentul de zece zile de la Poiana Brașov cu o victorie scontată. De această dată timișorenii au trecut ceva mai convingător de divizionara C Olimpic Cetate Râșnov, scor 2-0. Octavian Drăghici și ”trialistul” Alexandru Baranyi au marcat astăzi pentru timișoreni, care, în schimb, nu mai mizează oficial pe Andrei Artean. Mijlocașul a fost transferat de Viitorul.

Spre deosebire de meciul precedent (1-0 cu Zărnești), Ionel Ganea a trimis în teren o formulă mai apropiată de cea care ar putea fi folosită și în prima etapă. Singurul trialist din primul 11 a fost spaniolul De la Rosa. ACS Poli a deschis scorul relativ repede, Drăghici marcând în minutul 14 cu un șut din careu după o deviere a lui Velcotă.


La fel însă ca în testul precedent, timișorenii și-au trecut în cont mai multe ratări iar la pauză scorul a rămas 1-0.

La reluare un alt nou sosit în probe, Alex Baranyi, de la Ghiroda, a majorat diferența în minutul 64, cu un șut din întoarcere. În continuare ”principalul” timișorenilor a efectuat mai multe schimbări. Golda (min. 68) și Bîrnoi (75, 80 și 82) au ratat apoi șansa de a face 3-0. Nici Baranyi nu a mai găsit ținta cu zece minute înainte de final.

Pentru ACS Poli urmează după revenirea acasă un test pe terenul unei alte grupări din Liga a III-a, CSC Ghiroda (ex-ACS Ghiroda). Meciul e programat miercuri, de la ora 18.00, pe terenul formației de pe Calea Lugojului. Cristian Melinte nu a evoluat astăzi, fundașul acuzând în continuare probleme medicale.

ACS Poli: Curileac (46, Smaranda) – D. Filip (65, Motreanu), Bocșan, A. Mutu (61, Basic), Dumbravă (55, Podină) – Haruț (55, Pierre Semudenge-Mujene*) – Mrkela (66, B. Străuț), Marc Enriquez de la Rosa* (46, Bîrnoi), D. Codrea, Velcotă (65 Golda) – Drăghici (46, Baranyi*). Antrenor: Ionel Ganea.

*jucători în probe

Despărțire oficializată

Clubul timișorean a confirmat în această dimineață plecarea lui Andrei Artean la FC Viitorul. Mijlocașul de 24 de ani a totalizat opt goluri în 107 meciuri la ACS Poli în primele două eșaloane. ”Îți mulțumim, Andrei Artean, pentru tot ce ai făcut în tricoul alb-violet! Ai fost unul dintre cei mai devotați jucători de la Poli Timișoara”, s-a scris pe pagina de Facebook a echipei bănățene. Nu a fost dezvăluită suma de transfer, una care ajută clubul de pe Bega să mai stingă din datorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.