Alertă teroristă la catedrală. Desfășurare impresionantă de forțe după un apel la...

Alertă teroristă la catedrală. Desfășurare impresionantă de forțe după un apel la 112 FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Zeci de reprezentanți ai autorităților s-au mobilizat, azi-noapte, în zona Catedralei Ortodoxe Noi din Arad, după ce o persoană a anunțat că în clădire se află o biombă. Polițiști, pompieri, jandarmi și paramedici au înconjurat edificiul, creând un perimetru de siguranță și evacuând zona de curioșii adunați să vadă ce se întâmplă, scrie aradon.ro.

Potrivit unor surse citate de publicația arădeană, prezența unei bombe în biserică ar fi fost anunțată la 112 în jurul orei 22.00. Angajați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au condus căutările, inclusiv cu lanternele în spațiile verzi din jurul catedralei.


De asemenea, s-a apelat la ajutorul unui câine polițist special antrenat pentru astfel de situații, în încercarea de a găsi coletul suspect.

Între timp, un motociclist care trecea prin zonă a accelerat agresiv motocicleta pe care se afla alături de o altă persoană, lucru ce i-a determinat pe cei din echipajul de Poliție Rutieră aflat la fața locului să pornească în urmărirea lor. Aceștia i-au ajuns din urmă, i-au oprit, i-au identificat și i-au sancționat pentru deranjarea liniștii și ordinii publice, cu o mie de lei. După miezul nopții, doi șoferi curioși, ambii fiind distrași de desfășurarea de forțe, nu au mai fost atenți la drum și și-au tamponat mașinile.

La aproape trei ore de la sesizare, forțele de ordine s-au retras, fără să fi găsit vurme ale unei bombe.

Foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.