Alin Popoviciu și Marilen Pirtea, la întâlnirea cu Vasile Blaga din sediul...

Alin Popoviciu și Marilen Pirtea, la întâlnirea cu Vasile Blaga din sediul PNL. Ce spun despre discuțiile din spatele ușilor închise

0
DISTRIBUIȚI

La întâlnirea convocată de Vasile Blaga în sediul central al PNL au participat și doi lideri ai filialei Timiș – secretarul general Alin Popoviciu și deputatul Marilen Pirtea. Dacă rectorul Universității de Vest a ieșit pe trepte în spatele lui Blaga, Popoviciu a preferat să rămână în sediu.


Contactat de PRESSALERT.ro, Alin Popoviciu a susținut ”cum cine m-a invitat? Sunt un lider important. Nu pot vorbi acum că sunt încă aici”.

Deputatul Marilen Pirtea a susținut că principala temă discutată a fost cea a unității PNL. ”Am fost invitat de domnul Blaga personal la această întâlnire de alți colegi din partid. Am discutat despre solidaritate, de unitate și de a elimina această marotă a alegerilor interne în partid și a puciurilor de diverse părți. Există probleme de comunicare, ca în orice organizație, și totul e perfectibil și poate fi îmbunătățit. Chiar între foștii pedeliști din PNL există probleme de comunicare. Sunt multe de corectat în ce există. Având în vedere că avem în 2019 două tururi de alegeri foarte importante, e un moment de reconsolidare și de a vedea care sunt micile scăpări și de a le corecta. Repet, apelul la unitate a fost lait motivul întâlnirii”. Pirtea a susținut că nu s-au discutat probleme din filiale unde sunt probleme de comunicare, cum este la Timiș unde războiul lui Nicolae Robu cu primarii din județ continuă, ci doar despre strategia la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.