Amalgam de jazz și muzică clasică alături de Dimitri Monstein Ensemble într-un...

Amalgam de jazz și muzică clasică alături de Dimitri Monstein Ensemble într-un concert special la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timișoreni sunt așteptați la un eveniment deosebit, în cadrul căruia Dimitri Monstein Ensemble (Elveția) va susține un concert de neratat, evenimentul urmând să se desfășoare vineri, 13 iulie, de la ora 20.00, la Porto Arte.

Bateristul Dimitri Monstein îmbină cu succes muzica clasică cu elementele de jazz, fiind un rătăcitor între cele două lumi muzicale care l-au influențat cel mai mult în timpul carierei sale artistice.


În cadrul concertelor sale limitele genurilor se estompează și se dizolvă, elemente specifice de jazz și muzică clasică reușind să creeze un sound inedit. Prin schimbarea spectaculoasă a elementelor repetitive și a momentelor muzicale intense, ansamblul oferă un spectacol cu o amprentă proprie, sound-ul oscilând adesea între pasaje liniștite de un minimalism fragil până la explozii de energie cât se poate de zgomotoase.

La o vârstă fragedă, artistul a învățat să cânte la tobe și a fost membru al diferitelor orchestre simfonice dedicate tinerilor. În timpul studiilor sale muzicale de la Universitatea din Zurich și Școala de Artă, Design și muzică populară din Freiburg, a câștigat experiență în domeniul jazz-ului. De-a lungul carierei sale, artistul a cântat alături de Salto Natale, Andrea Bocelli, Zurich Jazz Orchestra sau Swiss Army Big Band.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.