Aniversare în muzica timișoreană. Colegii din RockAbil i-au cântat „La mulți ani!”...

Aniversare în muzica timișoreană. Colegii din RockAbil i-au cântat „La mulți ani!” lui Bujor Hariga

0
DISTRIBUIȚI

Muzicianul timişorean Bujor Hariga, considerat unul dintre cei mai cunoscuţi chitarişti ai României, își aniversează astăzi ziua de naștere, drept pentru care, alături de numeroşii săi fani, îi urăm un sincer „La Mulţi Ani!” . „Hari“ – aşa cum îi spun prietenii – a fost profesorul de chitară al multor muzicieni recunoscuţi şi și-a serbat ziua „prin muncă“, susținând un concert alături de colegii săi din trupa Rockabil, aseară, în cadrul festivalului Avioanelor de la Buziaș, eveniment care a ajuns la cea de-a patra ediție.


La miezul nopții, colegii de trupă i-au cântat La mulți Ani binecunoscutului chitarist. Sâmbătă seara, în cadrul festivalului au cântat Rockabil, CuAsar și Remember Band, urmând ca astăzi, 29 iulie la fața locului să se desfășoare recitaluri cu CuAsar, Ștefania Iacob, Cristi Buică și Ducu Bertzi.

La sfârşitul anului 2007, Bujor Hariga a fost recompensat cu o Diplomă de Excelenţă din partea Primăriei Timişoara pentru întreaga sa activitate. După ce a intrat în Formaţia Universităţii, care purta numele de Styx, Hari a făcut parte şi din formaţia Politehnicii, alături de care susţinea concerte în fiecare sâmbătă în locaţia care astăzi adăposteşte Park Place-ul, iar mai târziu, alături de trupa Cascada, a luat premiul întâi la Cântarea României. După o perioadă în care a cântat la barul de la Continental pentru a-şi face „bani de scule“, Bujor a intrat în Pro Musica, alături de care a trăit clipe extrem de frumoase. Artistul a avut o serie de colaborări de-a lungul timpului, iar în formația RockAbil cântă alături de Marian Draghia, Valentin Ivănescu și Petre Prisăcaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.