Anunț al primarului Robu legat de construirea fântânii muzicale în Parcul Botanic

Anunț al primarului Robu legat de construirea fântânii muzicale în Parcul Botanic

0
DISTRIBUIȚI

fantana muzicala

Nicolae Robu nu renunță la ideea realizării unei fântâni muzicale în Timișoara. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Timișoarei anunță că orașul “merită” un astfel de proiect, doar că investiția nu va fi realizată în Parcul Botanic, a doua soluție găsită după ce s-a ajuns la concluzia că nu poate fi amenajată pe Bega.

“Am spus că o să fac așa ceva și voi face! Da, voi face! Pentru că Timișoara merită! Tocmai pentru că este un proiect foarte important, nu vreau să mă pripesc, dragi prieteni. După ce a rezultat că el nu poate fi realizat pe Bega, suntem în căutarea unei alte locații. Una la îndemână ar fi spațiul neverde, construibil, pe care îl avem în Parcul Botanic. El ar fi bun, dar nu foarte bun, așa că nu ne năpustim asupra lui. Sper ca în curând să vă pot face cunoscută locația finală, una care sunt convins că o să vă placă”, a scris edilul, pe rețeaua de socializare.

Reprezentanții municipalității au estimat că realizarea unei fântâni arteziene cu jocuri de lumini și muzică s-ar ridica la suma de patru milioane de euro.

AM SPUS CĂ O SĂ FAC AȘA CEVA ȘI VOI FACE! DA, VOI FACE! PENTRU CĂ TIMIȘOARA MERITĂ!Tocmai pt că este un proiect foarte important, nu vreau să mă pripesc, dragi prieteni.


După ce a rezultat că el nu poate fi realizat pe Bega, suntem în căutarea unei alte locații. Una la îndemână ar fi spațiul neverde, construibil, pe care îl avem în Parcul Botanic. El ar fi bun, dar nu foarte bun, așa că nu ne năpustim asupra lui. Sper ca în curând să vă pot face cunoscută locația finală, una care sunt convins că o să vă placă.

Publicată de Nicolae Robu pe Sâmbătă, 7 Iulie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.