Anunț de ultimă oră al liberalului Sorin Supuran, după demiterea-fulger din funcția...

Anunț de ultimă oră al liberalului Sorin Supuran, după demiterea-fulger din funcția de director al STPT

0
DISTRIBUIȚI

Sorin Supuran, demis de la conducerea Societății de Transport Publice Timișoara, săptămâna trecută, de colegii săi liberali din consiliul de administrație, a scris, în urmă cu puțin timp, pe contul său de Facebook, că a primit decizia de revocare, prin poștă. Însă nu este singurul anunț pe care-l face liberalul, legat de acest subiect.

„Dragi prieteni, am primit astăzi prin poștă decizia de revocare a mea din funcția de Director General al STPT. Trec peste aspectele clare de nelegalitate pe care, în graba lor de a scăpa de mine, persoanele din Consiliul de Administrație nici nu le-au mai luat în considerare.


În mod evident voi contesta aceasta decizie. Ceea ce însă mă doare cel mai tare este sa vad cine a ajuns, în doua ore, cu motive puerile invocate, sa hotărască destinele unei societăți de o asemenea importanta pentru Timișoara. Decizia de revocare a mea din funcție este semnata de un om care nu are nicio cădere morala sa o facă, o persoana pentru care școala a fost un inamic (și-a dat bacalaureatul la 37 ani, fiind declarat respins după ce la istorie și limba romana a reușit ,,performanta,, de a lua nota 2). Nu vreau și nu pot sa accept ca astfel de persoane sa stabilească competentele decizionale într-o societate cum este STPT. Voi continua sa cred ca în Timișoara transportul public poate fi adus la un nivel de civilizație asa cum timișorenii ar merita”, a scris Supuran, pe contul său de Facebook.

Sorin Supuran a fost demis, în 27 iulie, în urma unei ședințe-fulger a consiliului de administrație al STPT, după numai șapte săptămâni de la instalarea în fucție de director. Membrii consiliului au motivat decizia prin faptul că ”printre motivele se numără neplata salariilor la timp, cererea de majorare a propriului salariu având în vedere situația în care se află societatea  și crearea unei situații tensionate printre angajați”, potrivit unui comunicat de presă semnat de Cosmin Ligius Buboi, președintele CA. Supuran nu a participat la ședința de consiliu de administrație, fiind plecat din țară.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.