Cristian Scutaru rămâne la ASU Politehnica. ”Băieții în ghete” s-au despărțit, în...

Cristian Scutaru rămâne la ASU Politehnica. ”Băieții în ghete” s-au despărțit, în schimb, de un component mai vechi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

ASU Politehnica și-a asigurat serviciile lui Cristian Scutaru pentru încă două sezoane. Fundașul în vârstă de 31 de ani nu ducea lipsă de oferte la nivelul Ligii a II-a. În schimb, alb-violeții nu vor mai conta pe mijlocașul Marco Giuricici, care a ales să se stabilească în străinătate.

Scutaru a sosit în iarnă la ASU Poli după un tur nereușit la UTA. Pentru trupa de pe ”Știința” a avut 11 prezențe în returul B-ului. Fundașul central a așteptat apariția unei oferte din străinătate, dar a ales în cele din urmă să rămână sub comanda lui Cosmin Petuescu.


Astfel, timișorenii susținuți și financiar de suporteri vor avea o defensivă experimentată, care îi mai are în componență pe Ioan Mera și Dănuț Bilia, cărora li s-a alăturat și tânărul Raul Vidrăsan (Viitorul), un jucător care poate evolua și la închidere.

Bănățenii nu vor mai miza însă pe unul dintre vechii componenți. Marco Giuricici, care s-a alăturat echipei după promovarea în Liga a III-a, în urmă cu trei sezoane, a ales să plece din țară. În noul sezon el nu mai era considerat jucător U21, având acum 22 de ani împliniți. În campionatul trecut a totalizat 13 apariții și a oferit o pasă de gol, dar a impresionat mai mult prin polivalența sa, după ce a ajuns să evolueze și pe postul de fundaș dreapta.

ASU Poli continuă să discute cu jucători care au evoluat și în sezonul trecut în alb-violet. Printre cei doriți în continuare fiind și mijlocașul Vasile Nicolae, care aparține de FC Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.