ASU Politehnica a învins-o ”scurt” pe FC Bazoș în primul joc de...

ASU Politehnica a învins-o ”scurt” pe FC Bazoș în primul joc de pregătire. Cosmin Petruescu urmează să decidă lotul pentru stagiul din județul Hunedoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” s-au luptat și cu furtuna în primul joc test al verii. ASU Politehnica s-a impus cu 2-0 în fața divizionarei D FC Bazoșu Vechi, într-un meci în care Cosmin Petruescu a testat și jucătorii aduși în probe. Adrian Poparadu și Răzvan Ghinescu au fost marcatorii gazdelor de pe ”Știința”.

Poparadu a deschis rapid scorul, în minutul 3. Vremea s-a înăsprit de-a lungul primei reprize, încheiat cu scorul de 1-0. Cu 19 minute înainte de final a venit și reușita lui Ghinescu, printr-un trasor din 17 metri în vinclul lui Tcaciuc.

ASU Poli va pleca mâine în cantonamentul de la Sântămărie-Orlea, în apropiere de Hațeg (jud. Hunedoara). Timișorenii vor disputat două jocuri în cadrul stagiului, unul pe 11 iulie, cu un adversar care urmează să fie anunțat, și altul pe 14 iulie cu Cetate Deva.

Interesant e că ASU Politehnica beneficiază mai nou și de serviciile lui Adrian ”China” Rus, maseur care a lucrat la ACS Poli.

ASU Politehnica: Murariu – Bilia, Nicolescu, Scutaru, Cojocaru* – Ignea, Poparadu – Bedea, Schieb, Cherecheș* – Plămadă. Au mai intrat: Fișteag, Gakos – Szasz, Vidrăsan, Coadă, Boancă*, Ianc*, Bîte*, P. Popescu*, Miholca*, Ghinescu și Bănică. Antrenor: Cosmin Petruescu. *Jucători testați

FC Bazoș: Tcaciuc – Curea, Slabu, L. Ghiță, Mijatovici – Racocianu, Toroni, Vincinschi, Vălean – Achimov, Nichiforel. Au mai intrat Nedelcu, Mărășescu, An. Marincu, Ad. Marincu, Rigo. Antrenor: Călin Bota.

Cosmin Petruescu: ”Se văd rezultatele muncii”

Tehnicianul Cosmin Petruescu urmează să anunțate în cursul zilei de azi lotul pe care se va baza în cantonament și cu care ASU Poli va începe în bună măsură campionatul. ”A fost un test fizic reușit, nu mă așteptam ca terenul să fie atât de greu, dar una peste alta ne-a pus în dificultate și calitatea terenului. Ultimul obiectiv era rezultatul, dar nu-mi place să pierd nici la miuțele de la antrenament. Importantă a fost partea fizică, apoi am încercat să avem o posesie bună a balonului, eram la finalul primei săptămânoi de efort și, nu în ultimul rând, a fost o acțiune de selecție. Cred că ne-am atins obiectivele, am văzut plusurile și minusurile. Știm ce avem de făcut în continuare, sperăm ca în cele patru săptămâni de pregătire rămase să corectăm greșelile făcute. În proporție foarte mare am stabilit lotul.


Ne așteaptă o perioadă de zece zile în care vom pune accent pe acumulările fizice, apoi putem discuta de alte aspecte tehnico-tactice, legarea unor relații de joc. Mai bine de jumătate de echipă e schimbată și suferim la capitolul omogenizare. Dar mă bucur că toți jucătorii sunt sub contract cu noi, se văd rezultatele muncii staffului administrativ. S-a semnat cu toți și pe minimum doi ani! Lucrurile încep să intre pe un făgaș normal”, a declarat Cosmin Petruescu.

”Nu am mai fost de foarte mult în fotbalul din Timișoara. Am jucat la Arad, Sânnicolau, șase ani am fost plecat în Germania. A fost o mare plăcere să vin să joc împotriva echipei care m-a crescut din punctul meu de vedere. Chiar dacă e înființată de suporteri o consider echipa Timișoarei… Mi-a plăcut deși niciodată nu am fost de acord să joc împotriva lui Poli, așa am făcut la UMT, când l-am rugat pe nea Costică Rădulescu să nu mă bage că nu mă pot conecta… A fost o plăcere să mă reîntâlnesc cu vechi prieteni. Am lucrat mult tactic cu noua mea echipă. E diferență mare de ritm când joci cu Poli. Singura noastră șanse era să stăm bine în teren. Băieții au răspuns perfect… a fost un antrenament bun pentru ambele echipe”, a spus și Călin Bota, noul tehnician al Bazoșului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.