ASU Politehnica şi-a programat un meci de prezentare special. Adversarul vine de...

ASU Politehnica şi-a programat un meci de prezentare special. Adversarul vine de peste Prut

0
DISTRIBUIȚI

„Băieţii în ghete” au parte de încă un joc special în luna iulie. Prezentarea lotului cu care ASU Politehnica va aborda sezonul 2018-19 va fi făcută în compania moldovenilor de la FC Zimbru Chişinău. Meciul amical de gală va avea loc sâmbătă, 28 iulie, pe Stadionul „Dan Păltinişanu”.

Jocul se doreşte şi un prilej de sărbătoare a Marii Uniri în anul centenarului.


Adversarul de peste Prut reprezintă o echipă de tradiţie din Republica Moldova. Gruparea formată în anul 1947 are opt titluri naţionale în palmares şi a câştigat de şase ori Cupa Moldovei. În prezent FC Zimbru e pe locul 5 în prima ligă moldovenească, un campionat care se desfăşoară în sistem primăvară-toamnă.

Tot cu această ocazie ASU Poli îşi va prezenta şi noul echipament de joc pentru următoarele sezoane. Păstrându-se astfel obiceiul de a se schimba modelul tricourilor o dată la doi ani. Acestea vor putea fi achiziţionate chiar de pe stadion, la standul cu materiale promoţionale.

Partida ASU Politehnica – Zimbru Chişinău va avea loc sâmbătă, 28 iulie, de la ora 20.00, pe Stadionul „Dan Păltinişanu”. Tot în această lună, sâmbătă, 21 iulie, de la ora 18.00, dar pe arena „Ştiinţa”, alb-violeţii organizează reeditarea finalei Cupei din 1958 contra Progresului Spartac, urmaşa „bancarilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.