Atenţie, s-a închis total un sens de circulaţie pe autostrada A6. Vezi...

Atenţie, s-a închis total un sens de circulaţie pe autostrada A6. Vezi ruta alternativă

0
DISTRIBUIȚI

Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunţat impunerea de restricții de circulație pe autostrada A6, drumul de legătură între autostrada A1 și centura municipiului Lugoj.

Antreprenorul care s-a ocupat de construcţia acestui lot a început lucrări de reparații și întreținere în  perioada de garanție pe autostrada A6, sensul de mers între autostrada A1 (nodul Balinț) spre Lugoj fiind închis.


Șoferii care circulă pe A1 sensul Nădlac – Lugoj vor coborî de pe A1 pe la nodul rutier Topolovățu Mare sau la nodul Dumbrava, iar cei care circulă pe ruta Deva – Lugoj pot coborî de pe A1 pe la nodurile Dumbrava sau Topolovățu Mare. Circulația pe A6 între Lugoj și nodul rutier Balinț (A1) se desfășoară în condiții normale. De asemenea, DRDP Timişoara a mai anunţat şi menţinerea de restricţii pe autostrada A1, acestea rămân în vigoare restricțiile de viteză și devierea de pe un sens pe celălalt, de la km 443+645 – 448+645, între nodurile rutiere Dumbrava şi Topolovățu Mare. După finalizarea lucrărilor pe acest sector, între km 463+645 – 648+645, traficul se desfășoară normal, dar se va circula cu restricții în cursul zilei de luni, pentru montarea parapetului median.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.