Barmanii s-au întrecut în jonglerii cu sticle și shakere la Timișoara FOTO

Barmanii s-au întrecut în jonglerii cu sticle și shakere la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1428149185">
La Timișoara a avut loc un concurs de barmani la care au participat reprezentanți ai breslei din România și din alte țări

Nu mai puțin de 15 barmani din mai multe țări s-au întrecut „în figuri“ miercuri la Timișoara, în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului „West Bartending Challenge“, ce s-a desfășurat la Vineri 15, unde pasionații de Flair Bartending au avut parte de un spectacol de neuitat, ce a inclus o sumedenie de jonglerii cu sticle și shakere și „acrobații“ apreciate pe deplin de cei prezenți.

Concursul a avut parte de două etape, prima dintre ele desfășurându-se marți la Hunedoara. Juriul alcătuit din Valentin Luca (Exquisite Bar Solutions), Lucian Turcu (Diageo Reserve Brand Ambassador), Costin Bucur (Bar Expert), și Dragos Iliescu (Fratelli Timișoara) a oferit premii în valoare de 2300 de euro în cele două etape.

Câștigătorii concursului din Timișoara au fost Marian Antoniu (locul unu), Eugene Sokolov (locul doi) și Cristian Baltă (locul trei), iar la capitolul cel mai bun cocktail învingătorul a fost ucraineanul Eugen Sokolov, care a devenit și campionul acestui concurs acumulând cel mai bun punctaj în cele două etape ale competiției.

Printre cei care și-au demonstrat măiestrie la fața locului s-au numărat câțiva barmani români care lucrează în Marea Britanie, Spania sau Germania, dar și concurenți din Bulgaria și Ucraina. Organizatorii etapei locale West Bartending Challenge au fost Kosztandi Daniel si Timeea Tivrea iar scopul acestui eveniment a fost acela de a promova Flair –Bartending- ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.