Baschetul timișorean a rămas fără o echipă de primă ligă. Vezi anunțul...

Baschetul timișorean a rămas fără o echipă de primă ligă. Vezi anunțul făcut de BC Timba

0
DISTRIBUIȚI

BC Timba Timișoara aruncă prosopul, cel puțin in ceea ce privește baschetul la nivel de seniori in următorul sezon. Problemele financiare au determinat conducerea ”urșilor” să anunțe cu nu vor înscrie echipa în Super Liga, noul format al elitei. Galben-negrii se vor concentra în perioada următoare pe creșterea juniorilor.

BC Timba și-a anunțat ieșirea de pe prima scenă din cauze economice. Nici concitadina BC SCM nu are o situație financiară mult mai fericită. ”Pasiunea pentru baschet ne-a unit şi a făcut din noi o mare familie numită Timba.


Mai bine de 10 ani, am trecut prin multe încercări, am avut parte de suişuiri şi coborâşuri, de bucurii şi tristeţi, de succese şi eşecuri. Am reuşit, cumva, să trecem peste toate şi să mergem înainte cu convingerea că suntem pe un drum corect, uniţi de acelaşi gând: baschetul. Astăzi, din păcate, trebuie să spunem stop. Dar nu definitiv, ci doar pentru o perioadă, pentru că Timba nu va fi prezentă în Super Liga de baschet masculin în ediţia 2018-2019. Motivul pentru care s-a luat această decizie este unul singur: situaţia financiară. Regretele noastre sunt mari, dezamăgirea pe care o provocăm celor care au fost alături de noi – la fel de mare, dar nu avem altă soluţie. Timba, însă, nu moare. Timba merge mai departe cu grupele de copii şi juniori, pe aceleaşi principii pe care ne-am bazat mereu, fără compromisuri care să ne transforme în ceva ce nu dorim să fim. În lunile următoare, ne vom regrupa şi ne vom întoarce mai puternici! Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi fost alături şi ne-aţi susţinut în toţi aceşti ani. Fără voi, drumul nostru nu ar fi fost la fel de frumos”, se arată in comunicatul clubului. 

BC Timba s-a salvat în sezonul trecut al Ligii Naționale de la retrogradare și avea dreptul să se înscrie în Super Liga, noul format, unul bazat pe grupe valorice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.