Carambol pe şosea, în Timiş. Cinci maşini implicate, două persoane în spital...

Carambol pe şosea, în Timiş. Cinci maşini implicate, două persoane în spital UPDATE Cum s-a petrecut accidentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident în lanţ pe DN6, drumul care leagă Timişoara de Sânnicolau Mare. Cinci autoturisme au fost implicate într-o coliziune succesivă la ieşirea din Becicherecu Mic, înspre Biled, în urma căreia două persoane au fost transportate la spital.

Mai multe autoturisme au fost distruse. Persoanele care au fost preluate de ambulanţă, o femeie de 70 de ani şi o fată de 7 ani, sunt conştiente şi urmează să fie supuse investigaţiilor amănunţite. În incident au fost implicate în total 9 persoane.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE A fost o adevărată înşiruire de întâmplări nefericite în cazul accidentului de la Becicherecu Mic.


Totul a pornit de la o femeie de 36 de ani, care se afla în maşină alături de fiica sa în vârstă de 7 ani, ce a şi fost transportată la spital ulterior. Neatentă şi fără să păstreze distanţa regulamentară, aceasta a lovit autoturismul din faţa sa, condus de un bărbat de 60 de ani, aflat alături de soţia sa în vârstă de 70 de ani, la rându-i transportată la spital. Maşina vârstnicului a fost proiectată într-un autoturism oprit, condus de un bărbat de 33 de ani, care intenţiona să vireze la stânga.

Totul s-ar fi oprit aici, dacă din spate nu ar fi venit cel de-al doilea şofer ce se face vinovat, un bărbat de 27 de ani, aflat la volanul unui microbuz, care a lovit autoturismul condus de femeia de 36 de ani, proiectată în afara carosabilului. Ca totul să fie complet, înainte de a ieşi în decor, maşina s-a mai ciocnit de o altă autoutilitară ce circula regulamentar din sens opus.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.