Circulaţie îngreunată pe autostrada A1 şi pe un drum național, din cauza...

Circulaţie îngreunată pe autostrada A1 şi pe un drum național, din cauza unui transport agabaritic. Care este traseul

0
DISTRIBUIȚI

Circulaţia rutieră dintre Oradea şi Arad, dar şi pe autostrada A1 va fi afectată zilele viitoare ca urmare a traversării acestui traseu rutier de un transport agabaritic. Acesta porneşte de la Oradea şi va trece spre Ungaria. În perioada 15.07.2018 – 20.07.2018 se va efectua un transport cu depășiri de gabarit pe ruta: Oradea – DN 1 – Centura Oradea – DN 79 – Arad – DN 7 – A11 – A1 – Nădlac II (Punctul de Trecere al Frontierei).

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.


Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa site-ul www.cnadnr.ro, la secțiunea Dispecerat – Situaţia Drumurilor Naţionale, dar și paginile de Facebook si de Twitter ale companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.