Comisia de concurs a Spitalului Județean Arad a respins dosarul depus de...

Comisia de concurs a Spitalului Județean Arad a respins dosarul depus de președintele Asociației Medicilor de Familie din județ pentru postul de brancardier. Vezi motivul

0
DISTRIBUIȚI

Comisia de concurs a respins dosarul depus de medicul de familie Adrian Dărăbanţiu pentru ocuparea unuia dintre cele opt posturi de brancardier scoase la concurs de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, deoarece nu a prezentat adeverinţă medicală cu avizul unui psihiatru.

„Mă aşteptam la respingerea candidaturii mele de către comisia de concurs din raţiuni de supracalificare, însă nu mă aşteptam să-mi fie respinsă pentru că nu am prezentat adeverinţă medicală cu avizul unui medic psihiatru, ci doar un certificat medical în copie, mai ales că ‘formularul A5’ pe care l-am depus este superior adeverinţei medicale vizată de psihiatru.


Mai mult, eu am prezentat formularul în original, însă cei care mi-au preluat dosarul au spus că ei nu reţin documentele originale şi au făcut o copie pe care au pus-o la dosar, returnându-mi originalul”, a declarat Adrian Dărăbanţiu pentru Agerpres, precizând că va contesta rezultatul probei de selecţie a dosarelor.

Termenul limită pentru depunerea contestaţiilor este joi, 26 iulie, ora 13.00, rezultatul soluţionării contestaţiilor urmând să fie făcut public în cursul zilei de vineri.

Pentru ocuparea celor opt posturi de brancardier s-au înscris 32 de candidaţi. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 7 august, susţinerea interviului – pe 13 august, rezultatele finale ale concursului urmând să fie anunţate în data de 17 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.