Concursul ”Fotograful Anului în România”, prezentat la Timișoara

Concursul ”Fotograful Anului în România”, prezentat la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

După mai multe evenimente de popularizare care au avut loc la Bucureşti, concursul „Fotograful Anului în România”, lansat în 25 iunie, va fi prezentat în această seară publicului timişorean, la Scârţ Loc Lejer, unde, de la ora 19.00, va fi luată în discuţie una dintre categoriile concursului, fotografia fine art & creativ. Gazda evenimentului va fi Ionuţ Trandafirescu, cofondator al #FotografulAnului, care îi are invitaţi pe fotografii Anca Cernoschi şi Lorena Dumitraşcu. Seara se va încheia cu un concert acustic susţinut de Zaher & Andi.

by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

„Fotograful Anului în România”, un concurs de fotografie care îşi propune să aducă în atenţia publicului şi să premieze cei mai buni artişti fotografi români, reuneşte în premieră în România cei mai buni profesionişti ai imaginii din întreaga lume, colaboratori ai unor publicaţii de prestigiu internaţional precum „The New York Times”, „National Geographic SUA”, „National Geographic Traveler SUA”, „Tha Guardian” sau „LensCulture”, căci în lumea modernă, caracterizată prin inovaţie şi tehnologie avansată, fotografie îşi găseşte un loc binemeritat., cu un rol important în viaţa fiecăruia.

Concursul a fost o iniţiativă comună a „Bucharest Photofest”, cel mai mare festival internaţional de fotografie din capitala României, şi „Fotografia Românească”, una dintre cele mai numeroase comunităţi online de fotografi din România, din dorinţa de a crea o competiţie de mare anvergură, aidoma altor evenimente internaţionale, care să devină o platformă pentru promovare, valorizare şi educaţie în arta fotografiei.

by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Concursul are 12 secţiuni, gândite să acopere genuri de fotografie cât mai diverse, de interes pentru fotografia românească actuală, precum arhitectură, peisaj, portret, natură, viaţă în sălbăticie, stradă, fotografie documentară, fotojurnalism, eveniment, modă, artă decorativă, produse comerciale, imagini inedite.


Premiile oferite fotografilor sunt generoase, dându-le totodată oportunitatea de a fi publicaţi şi popularizaţi. Gala oficială de decrnare a premiilor va avea loc la Bucureşti, în 7 octombrie, marele premiu urmând a fi acordat celei mai bune imagini sau serii de imagini înscrise în concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.