Consiliul Concurenței e de acord: Societatea de Transport Public Timișoara se va...

Consiliul Concurenței e de acord: Societatea de Transport Public Timișoara se va ocupa de iluminatul stradal

0
DISTRIBUIȚI

Vești importante aduse de Nicolae Robu, astăzi. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul anunță că a venit avizul de la Consiliul Concurenței necesar pentru ca Societatea de Transport Public Timișoara să se poată ocupa de iluminatul public din oraș.

„Astăzi am primit avizul favorabil pentru delegarea gestiunii directe a serviciului de întreținere a sistemului de iluminat public către societatea Primăriei, SC STPT/ RATT SA! Vineri vom aproba contractul și apoi RATT poate să treacă la treabă! Are foarte multă! Foarte multă pentru ca serviciile de transport public să fie la alte cote, așa cum le-am promis eu timișorenilor că vor ajunge să fie în 2018, foarte multă în egală măsură pentru ca Timișoara să nu mai aibă străzi în beznă, cum din păcate a avut în ultimii ani! Succes, RATT și sprijin total din partea mea”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

Nicio firmă nu mai întreține serviciul de iluminat public din Timișoara de anul trecut.


O soluție a fost găsită de primărie, care s-a gândit să atribuie direct contractul de delegare pentru acest serviciu către Societatea de Transport Public Timișoara. Pentru atribuirea directă a acestui contract a fost nevoie însă și de un aviz din partea Consiliului Concurenței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.