Construcţia pe lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva, tot mai aproape...

Construcţia pe lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva, tot mai aproape de final. De ce au fost lăsate la urmă lucrările la Dealul Liliecilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-743133390">

Lucrările de la Dealul Liliecilor şi zona adiacentă vor rămâne ultimele finalizate pe lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva. Conform informaţiilor Asociației Pro Infrastructură, constructorul va insista asupra finalizării lucrărilor pe restul lungimii acestui lot, special pentru a se putea ulterior concentra cu toate forţele pe acea zonă dificilă. Dacă totul va curge aşa cum îşi propune constructorul, acest lot ar putea fi deschis circulaţiei în prima parte a anului viitor, spun reprezentanții Asociației. Unul dintre membrii acesteia a realizat o nouă serie de fotografii aeriene ale construcţiei, acestea surprind capătul de vest al versantului, acolo unde se construiește un viaduct cu 6 deschideri peste calea ferată din zonă, un drum naţional şi unul judeţean.

„În prezent se instalează grinzile (operațiune care se va încheia probabil la finalul săptămânii viitoare) și predalele. Urmează în scurt timp armarea și turnarea plăcii de suprabetonare. Constructorul (UMB) este bine mobilizat și, conform informațiilor noastre, dorește ca în următoarea perioadă să închidă lucrările pe restul lotului de 22,139 km dintre Deva și Ilia, astfel încât să își concentreze forțele pe zona Șoimuș (viaductele de acces în „dealul liliecilor” și versantul propriu-zis cu soluția de consolidare, nodul și Centrul de Întreținere și Coordonare Șoimuș)”, spun cei de la Pro Infrastructură.

Estimările entuziaştilor din domeniul infrastructurii sunt optimiste, ei cred că segmentul rămas nefinalizat din acest lot ar putea fi finalizat în primul sau al doilea trimestru din anul viitor.

Foto: Asociația Pro Infrastructură

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.