Copaci rupți și acoperișuri smulse de furtună în vestul țării. Ce alte...

Copaci rupți și acoperișuri smulse de furtună în vestul țării. Ce alte incidente au mai avut loc FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-549645292">

Vremea rea care s-a abătut asupra vestului țării își face simțită prezența încă din primele momente. În Arad a fost solicitat ajutorul pompierilor, care au intervenit în mai multe zone afectate ale orașului, unde au căzut arbori sau au fost desprinse acoperișuri.

Un brad a fost smuls de furtună și a căzut peste aleea pietonală de pe Bulevardul Revoluției, chiar în fața Hotelului Continental. Probleme au fost întâmpinate pe strada Decebal din Arad, unde tabla unui acoperiș a căzut din cauza vântului, același tip de problemă fiind întâmpinat și pe strada Condurașilor, la numărul 61, acolo unde tabla atârnă și poate cădea în orice moment, punând în pericol viața trecătorilor. Un alt copac a avariat un autoturism care se afla parcat pe Bulevardul Dragalina, la numărul 16.

Din partea Detașamentului de Pompieri Arad s-a intervenit cu patru echipaje formate din 16 subofițeri. Starea de alertă se menține în tot vestul țării, unde s-a emis atenționare de cod galben, fiind așteptate furtuni, vijelii și precipitații din abundență.

Sursă foto: Facebook / ISU Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.