Creșterea numărului de turiști, motiv pentru reprezentanții Primăriei Timișoara să redeschidă în...

Creșterea numărului de turiști, motiv pentru reprezentanții Primăriei Timișoara să redeschidă în sfârșit toaleta publică din Piața Victoriei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1031137980">

Turiștii și trecătorii nu vor mai fi puși în situația să meargă la barurile și restaurantele din Piața Victoriei pentru a-și face nevoile. Toaleta publică din Piața Victoriei a fost redeschisă în această săptămână, după ce Primăria Timișoara a modernizat spațiul.

Robert Kristof, city-managerul Timișoarei, a anunțat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, că toaleta din Piața Victoriei a fost reabilitată complet având în vedere că numărul turiștilor este în continuă creștere.

„Toaleta publică din Piața Victoriei a fost renovată și dotată la standarde moderne! Ținând cont de numărul de turiști în continuă creștere și de cerințele venite din parte Consiliului Consultativ pe Turism, toaleta publică din Piața Victoriei a fost reabilitată complet. Au fost refăcute și înlocuite toate instalațiile, finisajele și obiectele sanitare. Instalația electrică de iluminat este în întregime pe tehnologie LED, iar bateriile, săpunierele și ușile de acces sunt prevăzute cu senzori pentru a asigura o igienă adecvată utilizatorilor”, a detaliat Robert Kristof.

Toaleta va putea fi utilizată și de către persoanele cu handicap locomotor, fiind prevăzut un lift special care va fi montat săptămâna viitoare. Intrarea este gratuită, programul fiind zilnic între 07.00 și 23.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.