Demonstrații de tir cu arcul, parada motocicletelor și multe concerte la o...

Demonstrații de tir cu arcul, parada motocicletelor și multe concerte la o nouă ediție a festivalului Rock pe 2 roți

0
DISTRIBUIȚI

Clubul de motocicliști Road Patrol MC Lugoj în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Lugoj și cu sprijinul Primăriei Municipiului Lugoj, organizează în perioada 06-08 iulie, a șaptea ediţie a festivalului în aer liber „Rock pe două roți“, cu participarea mai multor formații de renume din țară și străinătate. Evenimentul va avea loc la baza sportivă a fostului Liceu Agricol de pe Calea Timișoarei – km3.

Participanții sunt asteptați încă de vineri și indiferent că sosesc pe motociclete, biciclete, scutere sau pe jos, îi așteaptă un program atractiv cu multe surprize, locuri de campare decente și, bineînțeles, multă bere rece.


Trupele participante din acest an sunt: Iris, Bucovina, Ashine (Slovenia), Kuadra (Italia), Liveevil (Cehia), Altar, MIST, Lupu cel rău, The Last Stand și Lucky 13.

Sâmbăta, 7 iulie, în jurul orei 12.00, va avea loc parada vehiculelor pe 2 roți. Convoiul de motocicliști va pleca de la locul festivalului pe traseul: Primărie, Podul de Fier, Catedrală, Mol, Catedrală, str.Bucegi, Podul de Beton, Universitate. După paradă, participanții sunt invitați la o tură de relaxare pe două roți în împrejurimile Lugojului, iar după-masă la concursuri tematice cu premii consistente.

Printre concursuri, surprize şi bere rece, membrii Clubului Archery din Lugoj, vor face spectacol prin demonstraţii de tir cu arcul. Ziua se va încheia cu concerte și cu extragerea câștigătorului marelui premiu – o motocicleta Yamaha FJ de 1200cmc oferită la tombolă de către organizatori. Pe perioada festivalului se asigură transport gratuit de la primărie la locație între orele 16-22 din oră în oră.

Clubul Road Patrol MC este o asociaţie fără scop lucrativ, cu personalitate juridică, apolitică, înfiinţată oficial în anul 2001, cu filiale în Timișoara, Lugoj și Hunedoara și organizează de 16 ani întruniri motociclistice cu participarea unor formaţii rock autohtone, care s-au dovedit de succes şi care atrag anual mii de participanţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.