Deputatul Simonis despre scandalul STPT: ”Vă puteți imagina că Nicolae Bitea, care...

Deputatul Simonis despre scandalul STPT: ”Vă puteți imagina că Nicolae Bitea, care nici nu respiră fără aprobarea lui Robu, a schimbat din proprie inițiativă directorul?”

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Alfred Simonis a reacționat, astăzi, la scandalul declanșat după ce Sorin Supuran a fost schimbat de colegii săi din PNL din funcția de director general al Societății de Transport Timișoara, după o ședință fulger a consiliului de administrație, și înlocuit cu Nicolae Bitea, până atunci director general adjunct.


Simonis susține că totul a fost un plan pus la cale de Nicolae Robu și pus în practică de președintele consiliului de administrație, Cosmin Ligius Buboi, și Nicolae Bitea, director adjunct, ambii apropiați ai lui Alin Popoviciu, secretarul general al PNL Timiș.

”Cât de naiv să fie cineva să creadă că Nicolae Robu n-avea habar de lovitura de palat de la STPT (RATT)? Primarul, înconjurat mereu de aplaudaci și lichele care îi aprobă orice inepție, pretinde acum că nu știa nimic despre decizia Consiliului de Administrație al STPT prin care a fost schimbat directorul general. Mai mult, nici nu părea deranjat de excesul de personalitate al slujitorilor săi. Vă puteți imagina că Nicolae Bitea, care nici nu respiră fără aprobarea lui Robu, a schimbat din proprie inițiativă directorul uneia dintre cele mai importante societăți din Timișoara? Să fim serioși, asistăm la un scenariu prost scris de Nicolae Robu și pus în practică mișelește de personaje gen Bitea și Buboi”, a scris Simonis pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.