Descinderi la suspecți de braconaj. Polițiștii au descoperit cuști cu animale sălbatice,...

Descinderi la suspecți de braconaj. Polițiștii au descoperit cuști cu animale sălbatice, ținute ilegal într-o curte. Ce au mai găsit la percheziții FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


p>

Polițiști timișeni din Belinț, Topolovățu Mare și Brestovăț fac, în această dimineață, patru percheziții la locuințele unor suspecți de braconaj din Topolovățu Mare, Sustra și Tes, potrivit unui comunicat de presă al Asociației Naționale de Combatere a Braconajului și Poluării (ANCBP), filiala Timiș. Oamenii legii au descoperit arme clandestine (Tes), muniție (Sustra) și carne provenită din acțiuni de braconaj (Topolovățu Mare). Într-una dintre locațiile cercetate, în Topolovățu Mare, polițiștii au descoperit chiar și animale sălbatice ținute în cuști, în captivitate. Este vorba despre specii precum cerb lopătar, cerb comun sau vulpe. Unul dintre cei patru suspecți este recidivist, fiind prins în urmă cu trei ani tot pentru acțiuni de braconaj. Toți au fost duși la audieri. Pentru a evalua situația animalelor sălbatice, a fost solicitată Garda Forestieră.

La acțiune au participat inspectori ai ANCBP, precum și reprezentanți ai Fondului 41 Cralovat deținut de Facultatea de Horticultură și Silvicultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. este oribil ce se intampla! magazinele sunt doldora de carne si oamenii astia vad doar bani in fata ochilor! nu e ca si cum au vanat ca nu aveau ce manca 🙁
    recidivist? pedeapsa mult mai mare. pedeapsa e ca sa inveti din greseli si sa nu mai faci; daca nu a invatat nimic ar trebui sa primeasca o pedeapda mai mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.