Directorul STPT îl contrazice pe primarul Robu: ”Nu putem obliga cetățenii să...

Directorul STPT îl contrazice pe primarul Robu: ”Nu putem obliga cetățenii să folosească doar o aplicație pentru plată”

2
DISTRIBUIȚI

Directorul Societății de Transport Public Timișoara, Sorin Supuran, a anunțat, astăzi, că nu se va ține cont anunțul primarului Nicolae Robu că se va plăti doar cu telefonul mobil.


Supuran a anunțat că noua conducere a societății analizează cele două soluții existente pe piața transportului public din România, existând deja o întâlnire cu unul dintre furnizori care a prezentat o soluție care integrează sistemul de ticketing și validatoarele.

”Nu va rămâne doar plata cu telefonul. Vom pune publicul la dispoziție mai multe sisteme de taxare, inclusiv cititoare de carduri bancare, plată prin SMS, orice sistem. Călătorii trebuie să aleagă.Vrem să avem mai multe modalități de plată. Nu putem obliga cetățenii să folosească doar o aplicație pentru plată. Cea cu telefonul va fi una dintre opțiuni”, a susținut Supuran.

2 COMENTARII

  1. Ar trebui cercetat de ce acest personaj e atât de disperat să se plătească numai cu telefonul. Cât de puternic trebuie să fie motivul, ca să demită un director pe care abia l-a numit, şi care, de bine de rău, începuse să facă o treabă bună. E absurd să ceri ca toată lumea, bătrânii mai ales, să aibă telefon şi tot ce ţine de plata biletului. Ei s-au adaptat cândva vremurilor lor. De ce i-am obliga la vârsta lor să se adapteze mofturilor unui ins temporar la conducerea urbei? Dar dacă nu avem bani de credit? Ceva nu e în regulă aici, şi asta ar trebui descoperit. Mers pe fir şi văzut cine are de câştigat din treaba asta. Noi, cu siguranţă, nu.

    Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2018/07/directorul-stpt-il-contrazice-pe-primarul-robu-nu-putem-obliga-cetatenii-sa-foloseasca-doar-o-aplicatie-pentru-plata/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.