Disperarea poartă numele Robu

Disperarea poartă numele Robu

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu nu mai știe ce perdele de fum să lanseze în spațiul public pentru a distrage atenția de la dezastrul în care se află Primăria Timișoara. În primul rând din punct de vedere financiar. Banii sunt foarte puțini, iar datoriile enorme. De la societățile primăriei până la firme care au câștigat contracte, toate așteaptă să primească sume importante de luni de zile. Ultima găselniță lansată, ieri, a fost anunțul că l-a dat în judecată pe fostul primar Gheorghe Ciuhandu, pe foștii viceprimari Sorin Grindeanu și Adrian Orza, pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 300.000 lei.

Nimic de spus dacă ”ultralegalistul” Nicolae Robu ar fi procedat așa în cazul tuturor constatărilor Curții de Conturi, inclusiv cele legate de administrația pe care o conduce.


Să nu uităm cum i-a spurcat public pe auditorii care au descoperit neregulile în finanțarea echipa sa de suflet ACS Poli și cum a inventat tot felul de artificii ca deciziile instituției de control să nu fie puse în aplicare. Si vorbim de  zeci de milioane de euro – de la lipsa unui inventar al patrimoniului Timișoarei, până la sporuri acordate ilegal.

Dublul standard folosit de Nicolae Robu nu mai miră pe nimeni. Să spui că nu ai bani să dai societății de transport în comun, pe care o faci tot mai dependentă de banii publici prin umflarea constantă a gratuităților, din cauza furtunii din toamna anului trecut asta înseamnă tupeu. Să nu uităm că s-au plătit ilegal peste 100.000 de euro pentru reabilitarea celor două porți de intrare în oraș, una ucigând un tânăr. Acolo, primarul a uitat să vorbească de responsabilitate și legalitate.

Nicolae Robu este tot mai disperat pentru că nu mai are cum să acopere toate găurile pe care le-a provocat împreună cu echipa sa corabiei numită Timișoara. În plus, bate tot mai tare vântul rece al anchetelor penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.