Dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”: Trei persoane reţinute, după audierea unor vedete. Ce...

Dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”: Trei persoane reţinute, după audierea unor vedete. Ce spune creatorul de modă Răzvan Ciobanu, pe Facebook

0
DISTRIBUIȚI

Trei persoane au fost reţinute în urma audierilor care au avut loc la DIICOT Ploieşti şi în care mai multe vedete, între care Răzvan Ciobanu şi Raluca Bădulescu, au fost citate de procurori. Cei trei reţinuţi nu sunt persoane publice, au declarat astăzi surse judiciare, pentru Mediafax.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a reacţionat, pe Facebook, referitor la audierea de la DIICOT Ploieşti, că e suspect că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu şi precizează că e acuzat că ar fi luat drogurile de la nişte oameni pe care nu i-a văzut niciodată.

„Am să clarific aici: sunt suspect că aș deține droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.


Droguri pe care le-aș fi procurat de la niște oameni pe care nu i-am întâlnit, cu care nu am vorbit și pe care nu i-am cunoscut VREODATĂ în această viață. Cam atât am de spus, îmi voi exercita dreptul de a mă apăra. Și sunt genul de om care învață din greșelile trecutului”, a scris, pe Facebook, Răzvan Ciobanu.

Surse judiciare au declarat că trei persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Ploieşti, acestea fiind acuzate de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Alte audieri urmează să fie făcute în acest dosar, după ce, ieri, au fost audiaţi la sediul DIICOT Ploieşti creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi stilista Raluca Bădulescu. Cei doi au refuzat să facă declaraţii la parchet.

Percheziţii în acest dosar au fost făcute, tot ieri, în Ploieşti şi Bucureşti. Surse din anchetă arată că cei trei reţinuţi ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc în zone bune ale Capitalei. Cei trei reţinuţi urmează să fie prezentaţi instanţei, astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.