După ce s-a războit cu cei din USR, primarul Robu, anchetat de...

După ce s-a războit cu cei din USR, primarul Robu, anchetat de DNA, a semnat totuși pentru campania “Fără penali în funcții publice” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

După ce i-a atacat de mai multe ori pe membrii USR Timiș care strâng semnături în campania “Fără penali în funcții publice”, primarul Timișoarei Nicolae Robu a revenit și-a schimbat radical opinia. Astfel, aseară, chiar în Piața Operei, la câțiva metri de locul în care, la sfârșitul lunii mai, edilul i-a admonestat pe membrii partidului, indignat că se adună semnături pe str. Alba Iulia și astfel trecătorii ar fi perturbați, primarul Timișoarei a fost de acord să semneze pentru această campanie la îndemnul unui voluntar.

Momentul a fost filmat, iar imaginile au fost urcate pe Facebook. “Domnul primar al Timişoarei a semnat la mine în seara asta, petiţia „Fără penali în funcţii publice”! Scuze că filmarea nu are sonor! Vă mulţumim”, a scris pe rețeaua de socializare voluntarul la care primarul Robu a semnat.

Unii dintre internauții care au comentat filmulețul de pe Facebook l-au acuzat pe Nicolae Robu că a semnat pentru campanie doar pentru imagine, în condițiile în care, în urmă cu câteva zile, USR Timiș a anunțat că a reușit să atingă ținta de 22.000 de semnături în județul nostru. La nivel național sunt necesare 500.000 de semnături. Potrivit reprezentanților USR Timiș, este nevoie să se strângă 20.000 de semnături din minimum 21 de județe.

Vă reamintim că Nicolae Robu a provocat un scandal uriaș, după ce în data de 20 mai, a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook în care își arăta indignarea că membrii USR strângeau semnături pentru campania “Fără penali în funcții publice” pe str.


Alba Iulia. În total, membrii USR Timiș au primit de două ori avertismente din partea polițiștilor locali, pe motiv că n-ar avea voie să strângă semnături în zona de promenadă. În final, la începutul lunii iulie, Nicolae Robu a anunțat că “își asumă decizia de a aproba strângerea de semnături” în zona centrală a Timișoarei.

Vă reamintim că Nicolae Robu are propriile sale probleme cu justiția. Primarul este cercetat penal de DNA în două dosare, unul privind reabilitarea termică a zeci de blocuri din Timișoara cu bani de la Uniunea Europeană și altul legat de vânzarea ilegală a aproape 1.000 de imobile naționalizate din oraș.

Domnul primar al Timişoarei a semnat la mine în seara asta, petiţia"Fără penali în funcţii publice"! Scuze că filmarea nu are sonor!Vă mulţumim!

Publicată de Marianne Ganea pe Duminică, 29 Iulie 2018

1 COMENTARIU

  1. ha…ha…ha…alt gest marca Robu. Evident ca dupa ce s-a atins numarul minim de 20000 nu prea mai are vreo relevanta semnatura lui Robu. Asa ca de ce sa nu aiba si de aici un beneficiu avand in vedere urmatoarele alegeri?! Nu pot decat sa sper ca vor fi mult mai mult decat 20000 cei care nu se vor lasa prostiti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.