Formația Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut susține primul concert în...

Formația Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut susține primul concert în Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead, care va susține un concert în premieră la Timișoara, joi 2 august, de la ora 21.00 La Căpițe.

La aproximativ șase luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

La aproximativ un an de la fondarea propriu-zisă a grupului, băieții lansează primul material full-length, numit “S-a Rezolvat.


Nu Se Poate”, ce conține nouă piese exclusiv instrumentale, cu intervențiile vocale ale actriței Isabela Neamțu. Albumul își propune să trimită ascultătorul într-o stare de relaxare, dar și de conflict, acesta făcând referire prin intensitatea fluctuantă și titlurile pieselor la diversele trăiri și întâmplări pe care oamenii le întâmpină în viața de zi cu zi.

Formația a susținut recent un concert în cadrul conferinței East European Music Export de la Sibiu (unde au fost prezenți și timișorenii de la JayyzBit), iar biletele pentru concertul lor de la Timișoara costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.