Formația Proconsul revine cu un concert la Timișoara: „Piesele le alegem în...

Formația Proconsul revine cu un concert la Timișoara: „Piesele le alegem în funcție de publicul pe care îl avem în față“

0
DISTRIBUIȚI
Formația Proconsul va susține un concert extraordinar la Timișoara

Formația Proconsul va susține un concert extraordinar la Timișoara, în cadrul căruia fanii trupei vor avea parte de o serie de hituri din visteria băieților care au luat naștere în 1999, datorită maxi – single-ului „ De la ruși…“. În cursul acestui an, formația a lansat albumul „Bun și simplu (Best Of, Vol.2) , material ce cuprinde și melodia „Arunci cu umbră”, o colaborare între solistul formației, Bodo și doi foști concurenți la concursul X Factor, Francisca și Dragos Udilă.

„În acest an am lansat Best Of volumul doi. Recent, a fost în promovare un cântec ce l-am lansat cu două voci deosebite, Francisca si Uddi. Am rămas plăcut suprins de vocile lor și am avut parte de o colaborare frumoasă. În altă ordine de idei, suntem pe ultima sută de metri înainte de concedii. Vom cânta în acest weekend la Timișoara și Lugoj, după care vom pleca în concediu.


O săptămână, după care ne reîntoarcem la București“, ne-a declarat solistul formației Proconsul, Bodo.

Cu 10 albume, zeci de single-uri lansate de-a lungul timpului, colaborări de succes şi concerte memorabile, trupa Proconsul este unul dintre cele mai iubite proiecte de pop-rock din România. Anul trecut, Proconsul a înregistrat împreună cu Adrian Despot o nouă versiune a piesei ”Ce dacă mă doare”. Colaborarea este susținută vizual de un clip regizat de EMi, în care apare actrița Georgiana Constantinescu. În 2016, trupa Proconsul a împlinit 17 ani de la înființare, evenimentul fiind sărbătorit printr-un concert susţinut la Sala Polivalentă din București.

În ceea ce privește concertul de la Timișoara, muzicienii promit un concert inedit, în care vor cânta piese vechi și noi dar și un tribut adus unor melodii românești pe care lumea le-a uitat. „Mult timp nu am mai cântat la Timișoara, dar de când am luat noi inițiativa și am luat direct legătura cu organizatorii de concerte venim mai des. Avem vreo cinci cântece noi, pe care le tot rodăm la studio, se fac texte, se fac linii melodice, se lucrează la un album nou. Venim cu drag la Timișoara unde vom cânta piese noi și vechi. Vom avea și un tribut adus unor piese românești cunoscute, pe care radiourile le neglijează total și lumea nu mai știe de ele. Piesele le alegem înaintea concertului în funcție de publicul pe care îl avem în față. Dacă lumea ne cere cântăm și cover-uri din repertoriul internațional. Niciodată nu facem același playlist. Înaintea spectacolului vezi cu cine ai de-a face. De multe ori schimbăm piesele și în timp ce cântăm. Publicul nostru a crescut odată cu noi, dar avem și mulți tineri la concerte, care când ne-am apucat noi de cântat ori nu se născuseră, ori erau foarte mici. E emoțiionant să vedem că tinerii cântă cu noi, știu versurile“, ne-a mai declarat solistul truppei Proconsul, Bodo.

Concertul formației Proconsul din Timișoara va avea loc vineri 20 iulie de la ora 21.00 la Porto Arte, iar biletele costă 40 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.