Fostul director al STPT anunță dezvăluiri despre „jaful” făcut de administrația Robu....

Fostul director al STPT anunță dezvăluiri despre „jaful” făcut de administrația Robu. Primul atac la primar și liberalii din CA

0
DISTRIBUIȚI

Liberalul Sorin Supuran, fostul director al Societății de Transport Timișoara, demis ieri de colegii săi de partid din consiliul de administrație după o ședință fulger, a anunțat, în această dimineață, că va organiza, în 10 august, o conferință de presă în care va dezvălui ce a descoperit în cele șapte săptămâni în care a condus societatea.


Într-un mesaj pe postat pe Facebook și adresat foștilor colegi, Supuran vorbește despre „modul lipsit de onestitate și de orice noțiune de fair play în care au acționat vineri în absența mea reprezentanții autorității tutelare în Consiliul de Administrație”.

Acesta a anunțat că în cadrul conferinței de presă „voi vorbi de jaful făcut de ani de zile chiar de unii care au votat vineri revocarea mea despre cum întelege dl primar Robu să își respecte angajamentele. Despre cine sunt și pe cine reprezintă Dl Chiș Culiță (preș C.A STPT, sponsorizări, Armonia, investiții), Buboi (foarte mare competență examenul de bac la 37 ani), Avram Stănușoiu (jignea d-nele auditoare de la curtea de conturi că nu au facut bine raportul. Deplasări externe la Berlin, Geneva pe banii STPT), Bitea (singura calitate slugărnicia și că a început să îi placă la Bocsig), Mateuț și Iapp C., membrii în C.A. al STPT”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.