Frații Cristescu, investiție de 10 milioane de euro în construcția unui nou...

Frații Cristescu, investiție de 10 milioane de euro în construcția unui nou hotel la Timișoara, sub sigla unei mari rețele internaționale

0
DISTRIBUIȚI
Foto: booking.com

Oamenii de afaceri timişoreni Marius şi Emil Cristescu ar urma să ridice la Timişoara un nou hotel, acesta fiind operat sub sigla Ibis, reţeaua de unităţi de cazare deţinută de cei de la Accor pe segmentul mediu al unităţilor de cazare.


Cele două părţi au ajuns la un acord în acest sens, conform zf.ro. Noua unitate hotelieră ar urma să fie finalizată în trimestrul 4 din 2020, va costa 10 milioane de euro şi va fi clasificată la trei stele. Cei doi oameni de afaceri deţin deja două hoteluri la Timişoara, pe categorii diferite, Hotelul Timişoara, de patru stele, în centrul oraşului, respectiv Hotelul Nord, aflat în vecinătatea principalei gări din oraş. De asemenea, deţin un hotel la Sânnicolau Mare, dar şi deja binecunoscutul parc de aventură Arsenal Park de la Orăştie.

Noua unitate va avea 200 de camere şi ar fi apărut în urma cererilor clienţilor Hotelului Timişoara, de patru stele, care s-au declarat interesaţi de un hotel la trei stele, la un preţ mai mic. În acest moment construcţia este deja în faza de autorizare, iar locaţia va fi centrală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.