Furtul din magazine, sport periculos. Cinci persoane, printre care și un copil,...

Furtul din magazine, sport periculos. Cinci persoane, printre care și un copil, prinși în flagrant de agenți de pază

1
DISTRIBUIȚI
Foto: radioconstanta.ro

Trei bărbați, un tânăr minor și o femeie sunt cercetați pentru furt, după ce au fost prinși că încercau să-și însușească diferite obiecte din magazine, din Timișoara și periferie.

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, mai precis, vineri, 20 iulie, polițiștii de la Secțiai 1 Rurală Timișoara au fost sesizați de agenții de pază ai unui magazin din Ghiroda.


Angajații au prins trei bărbați care încercau să fure produse cosmetice, în valoare de 2676 de lei. Bunurile au fost recuperate și returnate proprietarilor societății comerciale. Cei trei prinși în flagrant, cu vârste între 22 și 35 de ani, au acum dosare penale pentru furt.

În ziua următoare, o întâmplare similară s-a petrecut într-un centru comercial din Timișoara. Aici, agenții de pază au prins un băiat de 17 ani și o femeie de 27 de ani care încercau să plece din magazin cu haine furate. Valoarea acestora este 457.72 de lei. Și în acest caz, obiectele le-au fost date înapoi proprietarilor. De data asta, au fost chemați polițiști ai Secției 3 Timișoara, care le-au întocmit dosare penale pentru furt celor doi.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.