Gentleman’s room, răsfăț la nivelul următor (P)

Gentleman’s room, răsfăț la nivelul următor (P)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2009680292">

 

Bărbații au, începând de astăzi, un spațiu dedicat exclusiv în cea mai nouă clădire din Openville Timișoara – Gentleman’s room s-a deschis la parterul UBC 1. ”Totul a pornit de la băiatul meu care se certa cu sora lui că vrea o camera numai a sa. Așa că am decis să creem acest spațiu special pentru bărbați. Salonul Breathless funcționează de 13 ani și am simțit că este momentul ca domnii să aibă un loc numai al lor unde să vorbească liniștiți, să se uite la un meci, să-și verse ofurile în timp ce beau un Jack. Vor avea parte și de toate serviciile pe care le oferă un barber shop – de la tuns până la tratament pentru față și aranjat barba”, a declarat Alina Mihalache, proprietara Breathless by Alina Mihalache.

Cei 11 specialiști în hair styling vor readuce la viață toate ritualurile clasice ale bărbieritului și tunsului, totul fiind dublat de produse de cea mai înaltă calitate. Există și posibilitatea achiziționării unuia dintre cele patru pachete Gentleman’s room, care oferă clienților discounturi de nerefuzat. Pachetul 1 – tuns+barbă+spălat+styling-barbă,păr . Pachetul 2 – tuns+barbă+spălat+styling+tratament complet. Pachetul 3 – tuns+spălat+styling. Pachetul 4 – barbă tratament complet.

Gentleman’s room a fost inaugurat, sâmbătă, cu o petrecere rafinată în care echipa de la Breathless by Alina Mihalache și clienții fideli au descoperit împreună provocările noului concept.

Programul Gentleman’s room este de luni – sâmbătă de la ora 10,00 la 22,00, iar duminica de la 10,00 la 19,00. Rezervări se pot face la tel 0745.807.807.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.