Gestul incredibil al unui câine fără stăpân față de un biciclist accidentat...

Gestul incredibil al unui câine fără stăpân față de un biciclist accidentat în munți UPDATE Câinele a fost adoptat FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Un incident emoționant s-a petrecut, la începutul acestei săptămâni, în vestul țării. Un bărbat care se plimba cu bicicleta în Munții Văliug s-a accidentat și a sunat la 112 pentru ajutor. Când au sosit jandarmii montani, au descoperit că bărbatul primise deja primele îngrijiri.

În seara zilei de luni, 16 iulie, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că o personă are nevoie de ajutor. Oamenii legii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Văliug s-au deplasat la fața locului și au descoperit că era vorba despre un bărbat de 40 de ani, din Reșița, care se accidentase căzând de pe bicicletă în zona Platoului Semenic.

La sosirea jandarmilor, ciclistul acuza dureri în zona claviculei și se afla intr-o stare ușoară de hipotermie. Primul salvator al bărbatului a fost un câine care imediat după producerea incidentului s-a așezat lângă victimă și l-a protejat, incălzindu-l cu corpul său. Patrupedul a rămas lângă el până la sosirea jandarmilor”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Caraș Severin, pe pagina de Facebook a insituției.


Aceștia au mai spus că a fost solicitată și o ambulanță la locul incidentului, care l-a transportat pe bărbat la spital.

Sursa foto: Facebook/Jandarmeria Caras Severin

UPDATE După aventura de pe munte, câinele a fost găsit și a primit adăpost la Asociația Dogs Center Reșița, iar ulterior a fost adoptat. „Cățelul erou ce i-a ținut de cald unui biciclist accidentat pe Semenic, a fost găsit și adoptat! Inspectoratul de Jandarmi ne-au ajutat să găsim cățelul și să oferim adăpost acestuia, iar domnul vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionut Mihai Popovici, s-a oferit să-l adopte! Mulțumim din suflet pentru ajutor și pentru că v-ați oferit să fiți și eroul lui!”, au scris pe Facebook reprezentanții asociației.

Sursa foto: Facebook / ASociația Dogs Center Reșița

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.