Ripensia a încheiat ”seceta” din amicale la Giarmata. Mansour și Anghelina, la...

Ripensia a încheiat ”seceta” din amicale la Giarmata. Mansour și Anghelina, la primele goluri în tricoul roș-galben

0
DISTRIBUIȚI

După trei eșecuri consecutive în pregătiri, ripensiștii au simțit azi gustul victoriei în comuna aflată la nord de Timișoara. FC Ripensia a învins-o pe Millenium Giarmata cu 3-1, dar nu fără bătăi de cap. La pauză gazdele au condus cu 1-0, dar la reluare formația pregătită de Ciprian Urican s-a impus. De notat că senegalezul Gueye Mansour a reușit primul său gol după revenirea în Banat.

La pauză scorul a fost 1-0 pentru divizionara C timișeană în urma reușitei lui Beloescu din minutul 17. Ripensia și-a adjudecat partea a doua a întâlnirii de pe ”Nicu Moraru”. Mai întâi Adrian Popa a restabilit egalitatea în urma unei lovituri libere în minutul 63 al întâlnirii.


Pentru ca la doar două minute distanță Mansour să spargă gheața în tricoul roș-galben. Atacantul senegalez marcând cu un șut din 12 metri. În fine, cu opt minute înainte de final, un alt nou sosit, Marian Anghelina a punctat cu un șut de la distanță, circa 25 metri, și a stabilit scorul final la 3-1 în favoarea grupării de eșalon superior.

Millenium Giarmata: Nariţa – Rosenblum, Cochintu, Olteanu, Buga – Stupu, Ferţu – Stănilă, Popan, M. Călin – Beloescu. Au mai intrat: Ciută – Dorobanţu, Ivan, Gînju, F. Călin, Şandru şi Viorel Mihai. Antrenor: Răzvan Leucă.

Ripensia Timişoara: Rădulescu – Vlădia, Burdeţ, Hecsko, Apro – Stoi, Lemnaru – Tineiu, Cluci, Monea – Bădăuţă. Au mai evoluat: Dobre – A. Popa, M. Toma, C. Toma, Anghelina, Ungureanu, Zaluschi, Dumiter şi Mansour. Antrenor: Ciprian Urican.

”Au fost două reprize diferite, pe prima am pierdut-o, iar pe cea de-a doua am câştigat-o. Însă, trebuie să ţinem cont şi de garniturile pe care le-am aliniat în cele două reprize. Avem mulţi jucători noi şi tineri toţi. E dificilă perioada şi trebuie ca toţi jucătorii să aibă cât mai multe minute jucate. De aceea am şi pus atâtea meciuri săptămâna asta. Trebuie însă să cristalizăm şi primul «11» cu care vom începe campionatul”, a declarat Ciprian Urican, tehnicianul Ripensiei.

Mâine, de la ora 18.30, în Ciarda Roşie, roș-galbenii vor întâlni Fortuna Becicherecu Mic, în penultimul amical al verii. Sâmbătă, timișorenii vor disputat ultimul test, tot pe teren propriu, cu CSM Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.